Vil du låne penge til køb af hund? Læs her

Annonce

Det er dyrt at have kæledyr, og det er især dyrt at have hund. De kræver en del mere passen og plejen end en kat, der stort set passer sig selv. En hund skal gås tur med, pelsen skal vedligeholdes og det er vigtigt at den bliver leget med, især mens den er yngre.
Det der virkelig gør det dyrt at have kæledyr, er når de kommer galt afsted. For os mennesker er det gratis at gå til lægen, da vi betaler for dette gennem SKAT, men de samme regler gælder ikke for vores kæledyr.
Det kan blive meget dyrt at få sit kæledyr opereret, men man ønsker jo selvfølgelig samtidig at de skal leve så længe som muligt, så man vil selvfølgelig gerne give den, den lægehjælp som de har brug for.
Det er dog ikke den store overraskelse hvis økonomien ikke lige rækker. Det er trodsalt heller ikke noget man som sådan kan spare op til, da man ikke har lyst til at gå og bekymre sig om hver dag hvad man nu skal gøre, hvis ens hund kommer galt afsted. Men hvad kan man så gøre?

Den hurtigste vej til penge er et lån
Den hurtigste vej til penge, vil altid være at tage et lån. Det kan tages både hos en ekstern låneudbyder eller direkte i banken. Et lån i banken er det billigste alternativ da renten hos dem er lavest, men en ekstern låneudbyder på nettet er til gengæld den hurtigste låneform. Deraf navnet: ”Kviklån”.
Det er vigtigt at du tænker dig godt om inden du taget dit lån, så det ikke ender med at blive en spontan beslutning. Gør det, det, kan det ende med at gøre mere dårligt for din økonomi, end det gør godt.
Selvom dyrelægen er dyr, er den dog ikke ligeså dyr som fx at skulle låne penge til at købe hus. Det beløb du låner, er derfor mindre. Det er også vigtigt at du kun låner så mange penge, som du også kan betale tilbage igen. Dvs. et beløb som din økonomi kan holde til i fremtiden.
Så selvom det måske er fristende også at låne lidt ekstra penge til dig selv, nu hvor du alligevel tager et lån, så vil det altid anbefales kun at låne de penge du har brug for.

Sørg for at alle papirerne er i orden
Når du tager et lån, er det vigtigt at huske at læse alt det med småt. Ellers kan du komme til at få en grim overraskelse, når du engang begynder at betale af på lånet.
Det er derfor vigtigt at du tjekker op på at alle papirerne er i orden. Du kan ofte finde dem i din netbank, hvis ikke du har dem i fysisk form.
Udover selve kontrakten som du har underskrevet, medfølger der også et gældsbrev. Kort fortalt er et gældsbrev (også kaldet et gældsbevis) en skriftlig aftale omhandlende den gæld der nu eksistere mellem dig og låneudbyderen.