Find et hav af forskellige varianter af e-væske til din e-cigaret Forstør

Find et hav af forskellige varianter af e-væske til din e-cigaret

E-cigaretter er ikke som den almindelige tobakscigaret, de fleste kender. E-cigaretter er elektroniske og indeholder ingen tobak men derimod en e-væske, som er er med til at skabe en damp, som udsendes fra e-cigaretten. Der er altså stor forskel på en almindelig cigaret og en e-cigaret. En af de helt store fordele ved e-cigaretter er, […]


Yderligere information

E-cigaretter er ikke som den almindelige tobakscigaret, de fleste kender. E-cigaretter er elektroniske og indeholder ingen tobak men derimod en e-væske, som er er med til at skabe en damp, som udsendes fra e-cigaretten. Der er altså stor forskel på en almindelig cigaret og en e-cigaret.

En af de helt store fordele ved e-cigaretter er, at du altid kan udskifte din e-væske. Der findes et hav af forskellige varianter af e-væske. Du kan blandt andet få med frugtsmag, chokolade, lakrids og meget andet. Efterhånden som e-cigaretter er blevet mere og mere populære, er der også blevet udviklet mange nye varianter af e-væsker. Du kan derfor altid prøve en masse forskellige af, hvis du er i tvivl om, hvilken du bedst kan lide. Det gør det gør det en hel del mere spændende at bruge e-cigaretten.

Udover forskellige smagsvarianter, er der også forskel på nikotinindholdet i forskellige e-væsker. Her har du selv mulighed for at tage stilling til, hvor meget nikotin du har behov for. Du kan også få e-væske helt uden nikotin, hvis det ikke er et behov, du har. E-cigaretter er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil af med en rygeafhængighed og vil trappe langsomt ned på dit nikotinindtag.

Er e-cigaretter en billigere løsning end almindelige cigaretter?

En af de store spørgsmål, som mange stiller, hvis de overvejer at udskifte de almindelige cigaretter med en e-cigaret, er om det er billigere eller dyrere. Cigaretter er i forvejen en meget dyr udgift, og det kan derfor virke uoverskueligt at skifte, hvis e-cigaretter er dyrere. Det er heldigvis ikke tilfældet, og du kan faktisk ende med at spare penge ved at skifte til en e-cigaret.

En e-cigaret koster egentlig mere end en pakke cigaretter. Hvordan kan det så være, at det er en billigere løsning? Det skyldes, at e-cigaretten er genbrugelig og ikke skal udskiftes. Når du ryger almindelige cigaretter, kan de kun bruges en gang, hvilket betyder, at du muligvis skal købe en pakke hver eller hver anden dag. I længden ender du derfor med at betale en hel del mere for almindelige cigaretter, end hvis du betaler et lidt højere beløb for en e-cigaret én gang.

Undgå dårlige lugte med en e-cigaret

De fleste rygere ved godt, at cigaretter ofte efterlader en knap så god lugt i både tøj og mund. Det kan være en stor ulempe for både dig selv men også dine omgivelser, som måske ikke bryder sig om lugten. Til sidst kan du måske ikke selv lugte det længere, men det kan andre desværre godt.

Når du bruger e-cigaretter, kommer der ikke nogen dårlig lugt, som sætter sig fast i tøjet eller giver dig dårlig ånde. Dampen efterlader nemlig ikke nogen stank, som sidder fast ved dig. Selv hvis der kommer en lugt fra e-cigaretten, vil det som regel være en behagelig duft fra den smagsvariant, du har valgt. Denne duft forsvinder dog også med det samme og sætter sig ikke fast i noget.