Dette skal du sørge for i haven til din hund

Dette er et sponsoreret indlæg.

Det er ikke nogle hemmelighed, at hunde ELSKER at opholde sig i en have. Her kan de løbe rundt og lege, og nyde de ikke er i snor. Dog er der ting, du skal være opmærksom på i din have, før du slipper din hund fri i din have. Det kræver ikke kun overvejelser i haven, når det kommer til at anskaffe sig en hund: der er flere ting man skal være opmærksom på. Læs mere her om, hvad du skal sørge for i haven når det kommer til din hund.

 

Pas på den ikke ødelægger dine planter

Når din hund bliver lukket ud i haven, vil den uden tvivl løbe og lege i alt muligt, den måske ikke helt må: og dette kan gå ud over dine planter. Hvis du har dine planter i plantekasser, kan din hund måske ikke nå til dem, hvis det altså er en mindre hund, og derfor er det at anskaffe sig en plantekasse måske værd at overveje. En anden ide til at distrahere din hund fra dine dyrebare ting i haven, er at øve med den og fodre den med dyrekiks og dyrefoder. På den måde kan den lære, hvilke ting den må spise og hvilke ting den ikke må – det kræver bare øvelse.

 

Sørg for indhegning

For at være sikker på, at din hund ikke kunne finde på at rende væk, er det en god ide at få indhegnet din have. På denne måde kan du lade din hund rende frit, uden du behøver at bekymre dig.

 

Giv den en masse legetøj

Din hund vil ELSKE, hvis den har en masse legetøj, som den kan rende rundt med ude i haven. Hvis den tager sine tøjdyr med indefra huset, ender de hurtigt med at blive beskidte. Derfor er det en god ide at købe lidt hundelegetøj til haven, så dit hus ikke bliver svinet til.